Blocuri de masura si protectie trifazat

Descarca cartea tehnica completa (.pdf)

Produsul este realizat intr-o cutie metalica din tabla sudata, capabila sa reziste la: socuri mecanice, lovituri, intemperii, temperatura, condens, depuneri de praf, presiuni normale si tranzitorii specifice in conditii de mediu exterior.

Se utilizeaza materiale superiore calitativ in vederea reducerii intretinerii si cresterii duratei de viata a carcasei, evitindu-se coroziunea metalica in timp.

BMPT este prevazut cu o singura usa care permite citirea indexului contorului printr-un vizor din material termoplast transparent precum si actionarea intrerupatorului automat fara deschiderea acesteia. Usa se blocheaza prin doua yale etanse si cu un lacat.

Accesul consumatorului la parghia de actionare a intrerupatorului se asigura printr-o usita de acces, cu posibilitatea incuierii acesteia de catre consumator. Suportii pentru fixarea contoarelor sunt prevazuti cu suruburi de prindere M5 cu mobilitate pe doua directii pe o lungime de 3 cm.

Cablajul interior este realizat din conductor VLPY 6/10 mmp, avand capetele desizolate si cositorite. Corespondenta conductoarelor la bornele de conexiune ale contoarelor este asigurata prin fixarea la capetele conductoarelor a unor tile inscriptionate.